Gratis cocktailproevertjes en chocoladebereidingen op 12 mei bij Oxfam Antwerpen


Wie aanstaande zaterdag langs de Minderbroedersrui passeert, kan gratis komen smullen van de cocktailproevertjes en chocoladebereidingen die de vrijwilligers van Oxfam Wereldwinkel aanbieden nav World Fair Trade Dag.

Bij de cocktails is er keuze uit alcoholvrije cocktails en alcoholhoudende cocktails op basis van onder andere rum. Super lekker.

Zowel passanten in de straat als mensen in de winkel kunnen proeven, zeggen de vrijwilligers van de Antwerpse Oxfam Wereldwinkel. Iedereen is dus welkom.

Deze actie is de aanloop voor onze grotere proeverijen later in het jaar.

Waarom is een World Fair Trade dag anno 2018 nog nodig?


Zelfs in 2018 is onze strijd naar een rechtvaardige handel actueler dan ooit. Appelsienboeren in Braziliƫ krijgen nog vandaag veel te weinig voor hun sinaasappelen en de cacaoboeren leven nog altijd in extreme armoede.

Toch kan handel eerlijker worden met een beter inkomen voor de boer en zonder dat consumentenprijzen enorm hoeven te stijgen.

Daarom willen wij politici blijven tonen dat eerlijke handel belangrijke is. De aanwezigheid van onze bestaande en nieuwe sympathisanten helpt mee om beleidsmakers wakker te schudden. Want hoe meer mensen komen, hoe makkelijker politici zien dat wij allemaal eerlijke handel belangrijk vinden.
Praktische info
  • Wanneer: zaterdag 12 mei van 14 tot 18 uur
  • Waar: Oxfam Wereldwinkel – Minderrroedersrui 33 te Antwerpen
  • Prijs: gratis


Reacties