Wie zoekt, die vindt.. het in de Pop-up shop van Oxfam Wereldwinkel Antwerpen!

De cadeaudagen gemist? Gene stress, onze pop-up cadeauwinkel is er voor jou!

Vanaf vandaag 11 december t.e.m. vrijdag 22 december openen we een tijdelijke shop in ‘t Stad!  Op de hoek van de Sint-Pietersstraat – tussen de Melkmarkt en de Groenplaats – mag Oxfam Wereldwinkel Antwerpen het voormalige pand van Ijsboerke omtoveren tot een toffe hot spot in deze winterse dagen.

Deze pop-up cadeauwinkel biedt je alles om je verlanglijstje voor de komende feestdagen af te werken en af te vinken.  Nog op zoek naar een geschikt cadeautje, servies, sjaaltjes, lekker stuk fairtrade chocolade of exquise eerlijke wijn?  Je vindt het in onze pop-up!  Naast onze winkel in de Minderbroedersstraat kun je dus nog iets dichter bij de Kerstmarkt fairtrade shoppen, létterlijk op een steenworp/sneeuwbal-worp van de ijspiste op de Groenplaats en de Kerstmarkt op de Grote Markt. Onze vrijwilligers verwelkomen je graag met gratis koffie en fairtrade proevertjes.  Ideaal om je op te warmen bij ons vooraleer de schaatsen aan te binden of de kerstboom te bewonderen!
Tip: deel je fairtrade wens op de interactieve wensenmuur op de Suikerrui ;-)





Pop-up Oxfam Wereldwinkel Antwerpen warmt je graag op helpt je om je fairtrade verlanglijstje af te werken. Welkom op deze unieke locatie!

Pop-up Oxfam Wereldwinkel Antwerpen
Sint-Pieterstraat 2 (zijstraat van Melkmarkt richting Groenplaats)
Van maandag 11 december t.e.m. vrijdag 22 december
Open maandag-vrijdag, van 12u tot 18u

Na het shoppen nog even nagenieten van de kerstsfeer in Antwerpen? Op deze link vindt je een overzicht van de vele mogelijkheden:

https://www.visitantwerpen.be/nl/events-expos/winter-in-antwerpen-nl/winter-in-antwerpen-activiteiten-wia17





Reacties