Het is binnenkort weer pakjestijd! (H)Eerlijk toch!

Het is binnenkort weer pakjestijd! (H)Eerlijk toch!

Sinterklaas: check! Kerstmis en Oudjaar: check!  Cadeau’s: .. euh.. effe checken .. Waar is de inspiratie alweer gebleven?  Geen probleem: Oxfam Wereldwinkel Antwerpen @ your service!

Op zaterdag 2 en zondag 3 december kun je terecht op de cadeaubeurs van de Oxfam Wereldwinkel in Antwerpen.  Dat weekend is het winkelassortiment tijdelijk groter en uitgebreider en je vindt er in een vingerknip een origineel cadeau!  Onze vrijwilligers ontvangen je met open armen en met lekkere proevertjes. 

Kom gerust langs en laat je verrassen door het nieuwe, extra aanbod, er is voor elk wat wils!  Een praktisch cadeau, lekkere fles wijn of liever iets voor het feestmenu?  We hebben het in de shop.  Liever een verrassingsbox als cadeau dit jaar?  We hebben het in de shop.  Een wijnpakket in geschenkverpakking? We hebben het in de shop. Die chocolade Sinterklaas uit de supermarkt die je vorig jaar cadeau gaf vonden ze toch ook niet je dat? Geen probleem: fairtrade smaakt de chocolade Sinterklaas zoveel lekker en.. we hebben het in de shop.  Kom shoppen in de Oxfam Wereldwinkel en maak zowél je geliefde als de producenten in het Zuiden blij.  Daarnaast steun je er meteen ook een beweging van méér dan 8 000 vrijwilligers mee die eerlijke producten verkopen en strijden voor eerlijke handelsregels. Zowaar een win-win-win-situatie voor de komende feestdagen, als dat geen mooi cadeau is!

Laat de Sinterklaas in je los en verras je geliefde met een heerlijk en eerlijk geschenk! 



Cadeaudagen
Zaterdag 2 en zondag 3 december - telkens van 10u tot 18u
Oxfam Wereldwinkel Antwerpen
Minderbroedersrui 33
2000  Antwerpen


Reacties