Valse Start in Antwerpen (en naar Parijs)

In december is er een klimaattop in Parijs. En wij hopen van harte dat er deze keer wél vergaande voorstellen op tafel komen om klimaatopwarming een halt toe te roepen.

Daarom halen we alles uit de kast om onze stem te laten horen. Je las hier al eerder over de climate express naar Parijs. Maar we willen meer doen!

Op vrijdag 16 oktober organiseert Oxfam Wereldwinkels een grote stationsactie in het Centraal Station van Antwerpen. Jongeren van Oxfam-in-actie en andere wereldwinkelsympathisanten zullen die dag vanaf 16u vanuit hun eigen stad naar Antwerpen sporen. Daar wachten hen een aantal verassingen (we geven nog niet te veel informatie, maar het belooft spectaculair te worden!). Ook onze actie-werkgroep zorgt mee voor het opbouwen van dit feest middenin het Centraal Station.

We zoeken dus nog jongeren (en andere sympathisanten) die het klimaatprobleem mee op een feestelijke manier in de verf willen zetten!
Uiteraard is er een Facebookpagina met meer informatie over dit evenement. Meld je er aan en doe mee met de stationsactie. Of schrijf in elk geval 16 oktober in je agenda en kom tussen 16u en 20u eens piepen in de aankomsthal van het Centraal Station.

nog vragen? mailtje naar: jongeren@oww.be

Reacties