Fair genieten: Greenway

Greenway
Groenplaats 6, AntwerpenIn het hartje van Antwerpen, op de Groenplaats, opende zopas het vegetarische restaurant Greenway de deuren. Het eerste Greenwayrestaurant werd al in 1996 opgericht in Gent, nadat handelsingenieur Paul Florizoone na een inspirerende reis door Indiƫ - waar hij verplicht werd vegetarisch te eten na een voedselinfectie door het eten van bedorven vlees - besloot een vegetarische zaak te openen.
Het basisidee is na al die jaren nog steeds hetzelfde: bezoekers laten kennismaken met gezond, duurzaam, creatief en vegetarisch eten.
Intussen zijn er Greenwayrestaurants in Gent en Leuven, een pop-uprestaurant in station Brussel-Zuid, een vegetarische lijn in supermarkten, een foodservice en festivalcatering. Van een succesverhaal gesproken.


Uw blogger proefde de vegetarische wrap (die je gratis kreeg wanneer je je inschreef op de website Dagen Zonder Vlees, normale prijs: 11,90€) en was verkocht. In de woorden van oprichter Florizoone: "Onze klanten merken vaak niet eens dat ze vegetarisch eten. Met wereldse smaken, creatieve gerechten en zelf ontwikkelde vleesvervangers overtuigen we zelfs de grootste vleeseters." 
Wat u er ook kan proeven: onze sapjes. In een duurzaam restaurant voelen ze zich helemaal op hun plaats. Een eethuis voor een vegetarische snelle hap heeft zijn plaats in Antwerpens toeristische centrum. Alweer een aanrader dus...

Reacties