Waar was Oxfam Wereldwinkel Antwerpen (bis) ?

Het voorbije weekend stonden we op de beurs Hout en Groen Wonen 2014, de beurs voor ecologisch en duurzaam bouwen, in de Antwerpse Waagnatie.
De verkoop aan onze strakke, betonnen toog liep - overeenkomstig de smaak van de chocoladerepen, yucachips, worldshakes en warme dranken - lekker! Vooral onze koffie vond gretig aftrek. Misschien lag het aan de gratis koekjes en nougat (Maya-nougat) die erbij werden geserveerd, al kan ook de heerlijke smaak van faire koffie of de guitige en vriendelijke bediening door onze vrijwilligers de oorzaak zijn geweest...
Tot zover het kloppen op eigen borst. Naast ons aan de toog stonden de dames van Soepmie, met hun verse biosoep en blinkende bakfiets. En, ere wie ere toekomt, hun maaltijdsoepjes waren om duimen en vingers bij af te likken. Bekijk zeker eens hun website:

soepmie.be

Bedankt dus aan alle vrijwilligers die kwamen meewerken, de bar zag er erg gezellig uit, en ondanks het mooie herfstweer buiten hebben toch heel wat beursbezoekers Oxfam opgemerkt en met fair trade kennisgemaakt.
Het is nog even wachten op de foto's die Vincent nam, dus voorlopig moet u, beste bloglezer, het nog even met deze ene actiefoto doen:


Update: nog twee foto's met daarop enkele van onze vrijwilligers:


Reacties